Broken Sword

Broken Sword Director's Cut 2.0.2

Vernieuwde uitgave van meeslepend avontuur

VOOR

  • Afwisselend spelen met 2 personages
  • Prachtige beelden
  • Mooie soundtrack
  • Intuïtieve besturing
  • Handig hintsysteem voor beginners

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Essentieel
10

Broken Sword: The Shadow of the Templars is een avonturenspel dat opnieuw is uitgebracht voor iPhone, iPod en iPad. Deze versie betreft de 'Director's Cut', met nieuwe beelden en aangepaste besturing voor al je iDevices. In het spel los je puzzels op en ontrafel je geheimen van de tempeliers (een katholieke monnikenorde).

Journaliste Nico Collard opent Broken Sword: The Director's Cut met een verslag van haar nieuwste opdracht: een interview met staatsman Pierre Carchon. Kort na het aanbellen bij diens huis raakt Nicole betrokken bij een serie complotten en mysteries. In een ander deel van Parijs is een Amerikaanse toerist getuige van een brute moord in een café. Bovenstaande gebeurtenissen zijn nauw met elkaar verbonden, waardoor George (Amerikaan op vakantie) en Nico (een Franse journaliste) elkaar ontmoeten.

Broken Sword is een razend succesvolle game uit 1996. Het spel vierde hoogtijdagen zoals vele andere adventuregames; een genre dat het de jaren erna moeilijk zou krijgen. Gelukkig lenen moderne telefoons zich uitstekend voor de avonturen van George Stobbart en Nico Collard. Het naar artefacten speurend koppel reist onder andere naar Parijs, Ierland, Spanje en Syrië op zoek naar sporen van de tempeliers. Waar je in de originele versie van Broken Sword begint met George in een café, vangt het verhaal deze keer eerder aan.

Broken Sword: the Director's Cut is een uitgebreide versie van het origineel. De game was al een succes maar is verbeterd en volledig aangepast voor iDevices (iPhone, iPad, iPod). Broken Sword ziet er fantastisch uit en speelt dankzij de intuïtieve besturing als een droom. Ook het verhaal is boeiend en meeslepend, mede doordat het is uitgebreid ten opzichte van de oudere versie. De orkestrale soundtrack en het fijne acteerwerk vormen de kers op de taart. Broken Sword bedient jong en oud.

Meeste downloads Rollenspellen voor Iphone

Meer
Broken Sword

Download

Broken Sword Director's Cut 2.0.2

Beoordelingen about Broken Sword